laat zien wie je bent met je kunst, verzameling of andere hobby!

Meld je aan voor een
expositie

bij wijkcentrum De Nieuwe Stede

 

 Toon je werk in wijkcentrum
De Nieuwe Stede

Ben je een kunstenaar of maker? Een actieve hobbyist? Een verzamelaar? Maak je prachtige haak- of breiwerken of knutsel je iets bijzonders? Maak je schilderijen, fotografeer je of doe je iets totaal anders? Wij vinden dat iedereen een podium verdient. 

Het mooie van exposeren in het wijkcentrum is, dat je helemaal geen professional hoeft te zijn. We hebben een prachtige ruimte tot je beschikking in het vernieuwde wijkcentrum.

Je kunt je werken ophangen en er zijn twee ruime vitrinekasten die gevuld mogen worden. Je werken kun je maarliefst twee maanden tentoonstellen.
Er is een gallerie ophangsysteem voor zowel grote als kleine werken.

Wil je je aanmelden?

Je kunt je altijd aanmelden. Ook als de agenda al volledig ingepland is. We plannen graag vooruit, dus als dit jaar vol is, gaan we gewoon door naar de volgende.

Ieder jaar hebben we beperkte plaats beschikbaar en we werken op volgorde van aanmelding. Het kan wel eens voorkomen dat er iemand uit valt. Of we hebben wel iemand voor de wanden maar niet voor de vitrinekast. Ook komt het wel eens voor dat een kunstenaar niet veel schilderijen heeft, maar wel wilt exposeren. Dan doen we ons best om er een duo- of groepsexpositie van te maken met (een) andere kunstenaar(s) zodat je toch kans hebt je werk te laten zien. 

We zijn benieuwd naar jou en je werk!

Lees wel eerst deze voorwaarden. Gedaan? Schrijf je dan in via het formulier op deze pagina of mail de gegevens naar ikwil@exposerenindewijk.nl

 

Expositieaanmelding